Barnas Turlag: Familiedag på Målia

Fellestur

Dato
19. august 2018 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi ønsker velkommen til en trivelig familiedag på Målia!  Her blir det muligheter for å prøve mange spennende aktiviteter fra ulike lokale aktører. Både Stouslandhytta, den selvbetjente hytta og serveringshytta er åpne denne dagen. Arrangementet starter kl. 11.00 og varer til kl. 15.00.

Dette kan du gjøre:

•Heste-Espen kommer, og det vil bli muligheter for å sitte på en tur med hest og kjerre. NB! Kr 50,- pr. tur - kontant betaling.

Man kan også prøve å bygge høyest mulig tårn med vedkubber, ta en av turpostene i Løten, orienteringsaktivitet med brikkeløype på setervollen med Løten o-lag, og teste stylter, taustige og slakkline med Barnas Turlag Løten.

Vang skolekorps starter opp høstsesongen med åpen serveringshytte, og denne dagen blir det salg av grillpølser utendørs. Alle må ha med seg sitteunderlag.

Parkering: Man må parkere bilen enten på parkeringsplassen på Ruskåsen eller Kveådammen (3 km inn til Målia fra begge steder).

Veibeskrivelse: Man kan gå/sykle på grusvei inn fra parkeringsplassen på Ruskåsen (parkeringen ved O-feltet, Budor nord). Skiltet fra Joker Brenneriroa. Fra Ruskåsen er det satt opp natursti langs veien inn til Målia.

Kontaktperson: Knut Einar Nordhagen, tlf. 977 80 304

Barnas Turlag: Familiedag på Målia

Vi ønsker velkommen til en trivelig familiedag på Målia!  Her blir det muligheter for å prøve mange spennende aktiviteter fra ulike lokale aktører. Både Stouslandhytta, den selvbetjente hytta og serveringshytta ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Knut Einar Nordhagen