Barnas Turlag: Kom deg ut-dagen i Kvennstugua

Arrangement

Dato
2. september 2018 kl. 11:00 - 15:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegut
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Nok en gang arrangerer vi en høstutgave av Kom deg ut-dagen i Stange kommune. Vi ønsker på nytt velkommen til Kvennstugua som har et helt nytt tribuneanlegg klart til september! Her blir det mange aktiviteter for store og små:

Hexeringen soppforening kommer og bidrar med sin kunnskap og inviterer til sopptur og evt. tilberedning etterpå med prøvesmaking av sopp man finner for de som har vært med på tur. Vi håper soppsesongen kommer seg fram til Kom deg ut-dagen! Det er Soppens dag, og Hexeringen vil også ha en stand med soppkontroll i forbindelse med denne dagen.

Vang og Romedal speidergruppe har slått leir innimellom husene på Kvennstugua, og hos dem kan du steke pinnebrød på bål, kaste med livline og prøve hesteskokasting.

Barnas Turlag Stange organiserer "Turbo-tunnel-krabbing" i den gamle krafttunnelen. Ta med hodelykt eller lommelykt hvis du har.

Det blir også underholdning med Magnhild Lersveen ca. kl. 12.30, naturstien TURTIPP for store og små med muligheter for flotte DNT-premier og mange andre spennende aktiviteter!

Vallset kulturstier selger vafler og kaffe/te/saft hele dagen, og de holder også alle husene og landhandelen åpen.

Kvennstugua ligger i Vallset, 12 km fra Stange sentrum, og det er 600 m å gå på grusveg fra parkeringen i Katthølet (tilgjengelig for alle). Det koster ingenting å delta.

Frammøte: Kvennstugua i Vallset kl. 11.00-15.00. Kjør rv 24 gjennom Gata og ta til høyre midt i Amundrudbakken. Kvennstugua har adresse Odalsvegen 137, Vallset

Kontaktperson: Knut Einar Nordhagen, tlf. 977 80 304

Barnas Turlag: Kom deg ut-dagen i Kvennstugua

Nok en gang arrangerer vi en høstutgave av Kom deg ut-dagen i Stange kommune. Vi ønsker på nytt velkommen til Kvennstugua som har et helt nytt tribuneanlegg klart til september! ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Knut Einar Nordhagen