Sjusjøen - Gåsbu

Fellestur

Dato
2. mars kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går fra Sjusjøen til Gåsbu for 25. gang!
Dette er HHTs store klassiker! Turen er på 53 km (ca. 70 km hvis en går helt til Hamar). Beregnet tid 6-8 timer i moderat fart. Ta med rikelig mat og drikke. Dette er ikke en vanlig fellestur, men det er med turledere som kan bistå deltakerne ved behov.
Norsk Tipping har utendørs drikkestasjon på Lavlia.
Påmelding: Innen onsdag 27. februar via HHTs nettsider
Pris: Kr 150,- for DNT-medlem/kr 300,- for ikke-medlem. Ungdom til og med 18 år halv pris. Betaling ved påmelding via nett.
Frammøte: Gåsbu eller Budor kl. 08.00. NB! bom-/parkeringsavgift begge steder. På Budor vil bussen stå på den nederste parkeringsplassen til skitrekket, til venstre ved det nye "Velkommen til Budor"-skiltet. Bussene går til Sjusjøen med mulighet for påstigning ved Shell/7-eleven i Furnesvegen (Hamar), Esso ved E6 i Brumunddal og veikroa på Rudshøgda.
NB! Påstigningssted må angis ved påmelding.
Hovedturleder: Einar Lund, tlf. 901 46 218

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: Generelle vilkår for deltagelse på HHTs turer

Sjusjøen - Gåsbu

Vi går fra Sjusjøen til Gåsbu for 25. gang! Dette er HHTs store klassiker! Turen er på 53 km (ca. 70 km hvis en går helt til Hamar). Beregnet tid ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Einar Lund