Uren Luren Himmelturen

Fellestur

Fra dato
1. mai kl. 18:00
Til dato
4. mai
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Randonee, Skitopptur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Etter ett års pause setter vi på ny opp den populære vårskituren i Jotunheimen! I år velger vi Spiterstulen som utgangspunkt. Dette er som tidligere en grensesprengende tur, fylt av liv og latter i Norges vakreste og villeste natur. Vi ønsker spreke kvinner og menn i alle aldere velkommen til å skape minner for livet der strevet med de lange oppoverbakkene overskygges av gleden over de herlige utforkjøringene. Du må også være forberedt på at enkelte partier kan bli luftige.
Uren Luren Himmelturen krever gode skiferdigheter og rimelig god fysikk. Har du toppturfeber, passer denne turen perfekt for deg!
Hvilke topper vi satser på er avhengig av vær, snøforhold og føre, men mulighetene i området er fantastiske og utallige! Vi går på tur torsdag, fredag og lørdag, og de som vil, kan utvide langhelga i begge retninger.
Utstyr: Vi anbefaler randonee eller splitboard, men du kan bruke fjellski om du mestrer det i bratt nedkjøring. Nødvendig utstyr er ski med stålkanter og solide bindinger, skifeller (gjerne helfeller), stegjern og isøks, spade, søkestang og elektronisk søkeutstyr. Alt utstyr utenom ski og feller kan lånes fra Fjellsportgruppa i HHT.

Påmelding: Innen 1. april til HHT via våre nettsider
Pris: Deltageravgift kr 3400,- for DNT-medlem/kr 4000,- for ikke-medlem. Overnatting og måltider på Spiterstulen er inkludert i prisen (HHT har bestilt rom). Reise kommer i tillegg. Vi oppfordrer til samkjøring.
Frammøte: Onsdag ettermiddag kl. 18.00 for felles middag og informasjon (veien er normalt brøytet helt fram)
Turledere: Thomas Pedersen, tlf. 911 86 726 og Jon Simensen, tlf. 934 66 630

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: Generelle vilkår for deltagelse på HHTs turer

Uren Luren Himmelturen

Etter ett års pause setter vi på ny opp den populære vårskituren i Jotunheimen! I år velger vi Spiterstulen som utgangspunkt. Dette er som tidligere en grensesprengende tur, fylt av ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Jon Simensen
  • Thomas Pedersen