From lake to summit i Jotunheimen

Fellestur

Fra dato
16. august 2019 kl. 18:00
Til dato
18. august 2019
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Padletur, Topptur, Telttur, "Turkatalog2019"
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kajakkpadling i Jotunheimen kombinert med toppturer! Vi gjentar suksessen fra noen år tilbake og setter opp en tur der vi bruker kajakken for å frakte med oss telt og toppturutstyr. Vi tar utgangspunkt i Gjende og prøver oss på noen av toppene på nordsiden av vannet. Hvilke topper vi satser på og hvor vi velger å slå opp teltene avhenger av været, men mulighetene er mange! Vi padler inn til leirplassen fredag ettermiddag og er på tur lørdag og søndag. Søndag ettermiddag padler vi tilbake til Gjendesheim. Det er ikke nødvendig med klatreerfaring, men vi vil gå noe på bre.
Utstyr: Du må nødvendigvis ha kajakk med åre, redningsvest og spruttrekk i tillegg til nødvendig turutstyr. Dette vil vi orientere mer om når det nærmer seg. Fjellsportutstyr som stegjern, isøks og klatresele er også påkrevd. Fjellsportsutstyr kan lånes av fjellsportgruppa i HHT. Turlederne tar med tau og annet nødvendig utstyr.
Påmelding: Innen 15. juli til HHT via våre nettsider
Pris: Kr 300,- for DNT-medlem/kr 500 - for ikke-medlem. Reise og eventuelt opphold på turisthytte betales av hver enkelt. Vi oppfordrer til samkjøring.
Frammøte: Gjendesheim fredag ettermiddag kl. 18.00
Turledere: Jon Simensen, tlf. 934 66 630 og Thomas Pedersen, tlf. 911 86 726

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: Generelle vilkår for deltagelse på HHTs turer

From lake to summit i Jotunheimen

Kajakkpadling i Jotunheimen kombinert med toppturer! Vi gjentar suksessen fra noen år tilbake og setter opp en tur der vi bruker kajakken for å frakte med oss telt og toppturutstyr. ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Thomas Pedersen
  • Jon Simensen