ArkitekTUR: Nye Høgevarde på Norefjell

Fellestur

Fra dato
6. september 2019 kl. 17:00
Til dato
8. september 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Helgetur, Hyttetur, "Turkatalog2019"
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Norefjell og Eggedalsfjella (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen er avlyst!

Flere av DNT-hyttene som er bygd de siste årene, har en svært utradisjonell arkitektur. Det gjelder også nye Høgevarde på Norefjell som Drammen og Omegn Turistforening åpnet vinteren 2017. Store rom, skjeve vinkler og vide vindusflater gjør at man får en helt annen kontakt med naturen utenfor enn i tradisjonelle hytter. Hytta er lett tilgjengelig med en totimers tur fra Tempelseter. Vi drar på helge-arkitekTUR og går dagsturer fra hytta lørdag og søndag. Fra toppen (1459 moh) like nordøst for hytta har man den videste utsikten i Sør-Norge nest etter Gaustatoppen; på en klar dag ser man 40 000 kvadratkilometer, et område nesten like stort som Danmark.
Nye Høgevarde er ubetjent hytte, dvs. uten matlager. Du må ha med mat til frokost/lunsj selv, mens vi avtaler og spleiser på felles middag lørdag kveld. HHT har reservert senger i 4-mannsrom.
Kart: Vassfaret-Norefjell (2017) 1:50 000 fra Nordeca
Påmelding: Innen 25. august til HHT via våre nettsider
Pris: Kr 900,- for DNT-medlem/kr 1400,- for ikke-medlem. Overnatting og middag lørdag er inkludert, men andre måltider og reise kommer i tillegg. HHT er behjelpelig med samkjøring.
Frammøte: Tempelseter kl. 17.00. HHT vil være behjelpelig med samkjøring (vi beregner ca. 4 timer fra Hamar)
Turledere: Turid Borud, tlf. 907 25 853 og Torunn Holt Jensen, tlf. 456 11 001

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: HHTs generelle vilkår for turdeltagelse

ArkitekTUR: Nye Høgevarde på Norefjell

Turen er avlyst! Flere av DNT-hyttene som er bygd de siste årene, har en svært utradisjonell arkitektur. Det gjelder også nye Høgevarde på Norefjell som Drammen og Omegn Turistforening åpnet ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Torunn Holt Jensen
  • Turid Borud