HHTs årsmøte

Dette arrangementet er over!

Vi inviterer til årsmøte i Hamar og Hedemarken Turistforening onsdag 6. mars kl 18.30, i lokalene til Høgskolen i Innlandet (Hamar). 

Årsmøteinnkallingen er kunngjort på www.hht.no fra starten av januar. Datoen ble varslet i HHT-nytt i starten av desember 2018. Sakspapirene kan hentes på papir i butikken fra torsdag 28. februar og ligger på vår nettside fra onsdag 27 februar. Det vil ikke bli opplesning fra årsrapporten i møtet, kun informert om de viktigste punktene og åpnet for kommentarer og spørsmål.

Vi starter kl 18.30 og årsmøtet er for medlemmer i HHT og varer en drøy time. Så blir det kaffepause og etter det får vi besøk av DNTs nye generalsekretær Dag Terje Klarp Solvang som kommer til oss for å gi oss sine betraktninger rundt veivalgsperioden fra 2019 til 2023 – foredraget hans heter «DNT – veien mot 2023»

Han starter ca. kl. 20.00, og dette er et åpent arrangement også for de som ikke er medlemmer.
Stemmeberettigede på årsmøtet er medlemmer som har betalt kontingent.

VEDTEKTER

HHTs årsmøte

Vi inviterer til årsmøte i Hamar og Hedemarken Turistforening onsdag 6. mars kl 18.30, i lokalene til Høgskolen i Innlandet (Hamar).  Årsmøteinnkallingen er kunngjort på www.hht.no fra starten av januar. ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no