På kryss og tvers på Øyungen

Fellestur

Dato
22. september 2019 kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur, Hht
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Øyungen er vårt nærmeste område med skikkelig fjellfølelse; her er du over skogen og i et flott viddelandskap. For dem som ikke allerede er kjent i traktene, men også dem som bruker viddene jevnlig, ønsker HHT å tilby en tur for å presentere turmulighetene og den nye hytta til HHT, Øyungshytta. Her er det høyder som i klarvær viser fram både Rondane, Jotunheimen, Alvdalsfjell, Rendalen og Trysil. I litt lurvete vær lokker Londalen med fine detaljer i vatn og vegetasjon.
Alle er velkomne til å bli med på en kryss- og tvers-tur i området. Ta med stor matpakke og gode sko. Varighet ca. 6 timer. Sees vi på tur?
Frammøte: Vinterparkeringsplassen på Øyungen kl. 10.00. Kjør innover Åstadalen (bom ved Brumund sag), ta til høyre over Åsta på Kvarstadsætra (skiltet) og kjør oppover mot hyttefeltet, over en stor parkeringsplass og videre ca. 500 m til en mindre plass til høyre med info-tavla like ovenfor. Beregn ca. 1 1/2 time fra Hamar.
Turleder: Aud Jovall, tlf. 996 49 799

 

På kryss og tvers på Øyungen

Øyungen er vårt nærmeste område med skikkelig fjellfølelse; her er du over skogen og i et flott viddelandskap. For dem som ikke allerede er kjent i traktene, men også dem ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Aud Jovall