Bryllupstur til Lyngkampen

Arrangement

Dato
1. september 2019 kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Hht, Friluftsbryllup, Komdegut, Dagstur, Fellestur, Fottur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Lillehammer-Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!
På Lyngkampen (1187 moh) på grensa mellom Hedmark og Oppland står et vigslet steinalter, og på Kom deg ut-dagen i dag skal vi få være med på en vielse her.
Vi går fra Prøva ved Birkebeinervegen, 6,5 km én vei (ca. halvannen time) på fine stier i lett terreng, hele tiden over 1000 moh og med vid utsikt. På toppen spiser vi niste før friluftsvielsen, inkl. musikk og sang, starter. Et minne for livet for brudeparet, men også for oss andre. Etter vielsen fortsetter turen om den gamle Steinhytta, ei særegen overnattingsbu som er eid av Øyer fjellstyre og står ulåst og til fri bruk, og tilbake til Prøva. Hele runden er 18 km, men du kan velge å gå direkte til Prøva etter vielsen. Ta med rikelig med mat og drikke.
Påmelding for de som skal være med bussen: Innen 28. august til HHT via våre nettsider.
Pris (for bussen): Kr 150 for voksen, halv pris for deg under 18 år
Frammøte: Buss fra Vikingskipet kl. 09.00 med mulighet for påstigning ved Brumund sag. Event. frammøte direkte på Prøva kl. 10.30 (da trenger du ikke å melde deg på), men vær klar over at det er få parkeringsplasser der.
Turleder: Leif Bjarne Steinbakken, tlf. 905 88 587
 

Bryllupstur til Lyngkampen

På Lyngkampen (1187 moh) på grensa mellom Hedmark og Oppland står et vigslet steinalter, og på Kom deg ut-dagen i dag skal vi få være med på en vielse her. ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Leif Bjarne Steinbakken