Barnas Turlag: Kom deg ut-dagen på Målia

Arrangement

Dato
1. september 2019 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegut
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

For aller første gang ønsker vi velkommen til Kom deg ut-dagen på Målia!  Her blir det muligheter for å prøve mange spennende aktiviteter fra ulike lokale aktører. Både Stouslandhytta, den selvbetjente hytta og serveringshytta er åpne denne dagen. Arrangementet starter kl. 11.00 og varer til kl. 15.00. Det er gratis å delta og det er deltagerpremie til alle barna.

Dette er noe av det du kan gjøre:

TurTipp på vei inn fra Ruskåsen, prøve å bygge høyest mulig tårn med vedkubber, ta en av turpostene i Løten, orienteringsaktivitet med brikkeløype på setervollen med Løten o-lag eller teste det nye puslespillet til Barnas Turlag, stylter, taustige og slakkline med Barnas Turlag Løten.

Parkering: Man må parkere bilen enten på parkeringsplassen på Ruskåsen eller Kveådammen (3 km inn til Målia fra begge steder).

Veibeskrivelse: Man kan gå/sykle på grusvei inn fra parkeringsplassen på Ruskåsen (parkeringen ved O-feltet, Budor nord). Skiltet fra Joker Brenneriroa.

Kontaktperson: Brina Verge, tlf 957 86 567.

Barnas Turlag: Kom deg ut-dagen på Målia

For aller første gang ønsker vi velkommen til Kom deg ut-dagen på Målia!  Her blir det muligheter for å prøve mange spennende aktiviteter fra ulike lokale aktører. Både Stouslandhytta, den ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Brina Verge