Sjusjøen-Gåsbu

Fellestur

Dato
7. mars kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Skitur, Turkatalog2020_Dagstur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening

Vi går fra Sjusjøen til Gåsbu (eller Budor) for 26. gang! Dette er HHTs store klassiker! Turen er på 53 km (ca. 70 km hvis en går helt til Hamar) i oppkjørte skiløyper. Beregnet tid ca. 8 timer i moderat fart. Ta med rikelig med mat og drikke i sekken. Dette er ikke en vanlig fellestur, men det er med turledere som kan bistå deltakerne ved behov. Norsk Tipping har utendørs matstasjon på Lavlia.

Turen baseres på at alle har utstyr, tøy mm. for lang dagstur, kart (og kompass) eller har følgesvenner som har det. Turledere bistår så langt som råd, men vil ikke kunne ha full oversikt/kontakt med alle underveis. De som føler behov for det, må holde eller avtale følge med turlederne på eget initiativ. Én turleder vil gå sist.
Påmelding: Innen onsdag 27. februar via HHTs nettsider
Pris: Kr 150,- for DNT-medlem/kr 300,- for ikke-medlem. Ungdom til og med 18 år halv pris. Betaling ved påmelding via nett.
Frammøte: Gåsbu eller Budor kl. 08.00. NB! bomavgift. På Budor vil bussen stå på den nederste parkeringsplassen til skitrekket, til venstre ved "Velkommen til Budor"-skiltet.
Fra frammøtested går det busser til Sjusjøen med mulighet for påstigning ved Shell/7-eleven i Furnesvegen (Hamar), Esso ved E6 i Brumunddal og veikroa på Rudshøgda.
NB! Påstigningssted må angis ved påmelding.
Hovedturleder: Einar Lund, tlf. 901 46 218

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Einar Lund