Gnistrende vinterhelg i Jotunheimen - fjellsportsamling på Bessheim

Fellestur

Fra dato
7. februar kl. 20:00
Til dato
9. februar
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Topptur
Arrangører
Hamar og Hedemarken Turistforening, DNT Gjøvik og Omegn
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tradisjonen tro arrangerer vi nok en gang fjellsportsamling på Bessheim fjellstue, denne gang i samarbeid med DNT Fjellsport Gjøvik. Opplev tidlig vinter i fjellheimen med korte dager, gnistrende nedkjøringer og kanskje sesongens første skikkelige topptur på ski! Bessheim stiller med gourmetmiddag lørdag kveld, og vi hygger oss i lag med andre fjellsportinteresserte.

HHT har bestilt hytter på Bessheim. Vi legger opp til tur avhengig av vær og føre, det kan være Besseggen, Heimdalshøe eller Høgdebrotet. Det er også mulighet for fjellskitur for de som ønsker det.

Utstyr: Fjellski med stålkanter og feller eller randoneeutstyr anbefales. Husk også skikkelig vinterutrustning for tur i høyfjellet. Avhengig av tur og forhold kan det være behov for isøks, stegjern og skredsikringsutstyr. HHT har utstyr til utlån for de som ikke har dette.

Påmelding: Innen 29. januar til HHT via våre nettsider
Pris: Kr 400,- for DNT-medlem/kr 700,- for ikke-medlem. I tillegg kommer reise, mat og opphold på Bessheim som hver enkelt betaler selv.
Frammøte: Bessheim fjellstue fredag kveld
Turledere: Jon Simensen, tlf. 934 66 630 og Anders Nygaard Mathisen, tlf. 474 15 649

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: Generelle vilkår for deltagelse på HHTs turer

Gnistrende vinterhelg i Jotunheimen - fjellsportsamling på Bessheim

Tradisjonen tro arrangerer vi nok en gang fjellsportsamling på Bessheim fjellstue, denne gang i samarbeid med DNT Fjellsport Gjøvik. Opplev tidlig vinter i fjellheimen med korte dager, gnistrende nedkjøringer og ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Jon Simensen
  • Anders Nygaard Mathisen