AVLYST! Uren Luren Himmelturen

Fellestur

Fra dato
30. april kl. 20:00
Til dato
3. mai
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Topptur, Turkatalog2020
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen er avlyst

Den populære vårskituren Uren Luren Himmelturen settes opp i 2020 også. Det er noen år siden vi hadde Leirvassbu som utgangspunkt, så vi gleder oss veldig til å komme tilbake dit. Dette er en tur fylt av opplevelser og mestring i Norges vakreste og villeste natur hvor strevet med de lange oppoverbakkene overskygges av gleden over de herlige utforkjøringene. Turen krever gode skiferdigheter og rimelig god fysikk. Du må også være forberedt på at enkelte partier kan bli luftige. Har du toppturfeber og gode skiferdigheter, passer denne turen perfekt for deg.

Ruteplan: Hvilke topper vi satser på er avhengig av vær, snøforhold og føre, men mulighetene i området er fantastiske og utallige! Vi går på tur fredag, lørdag og søndag.

Utstyr: Vi anbefaler randoneeski eller splitboard med feller, skarejern og staver. Du kan også bruke fjellski med kraftige bindinger og stålkanter, men da du mestre det i bratt nedkjøring. I tillegg er spade, søkestang og elektronisk søkeutstyr (skredsøker) påkrevd. Dette er utstyr som kan lånes av Fjellsportgruppa i HHT om nødvendig.
Pris: Kr 700,- for DNT-medlem/kr 1000,- for ikke-medlem. I tillegg kommer reise og opphold på Leirvassbu (betales på hytta). HHT har bestilt rom.
Påmelding: Innen 1. april til HHT via våre nettsider
Frammøte: Leirvassbu torsdag kveld. Veien til Leirvassbu er ikke brøytet helt inn, så det må avtales transport med betjeningen på Leirvassbu eller du går de 6 km opp til hytta selv.

Turledere: Thomas Pedersen, tlf. 911 86 726 og Heidi M. Pedersen, tlf. 951 50 036

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: https://www.hht.no/vilkaar/

AVLYST! Uren Luren Himmelturen

Denne turen er avlyst Den populære vårskituren Uren Luren Himmelturen settes opp i 2020 også. Det er noen år siden vi hadde Leirvassbu som utgangspunkt, så vi gleder oss veldig ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Heidi M. Pedersen
  • Thomas Pedersen