Barnas Turlag: Topptur til Danseren i Øyungsfjellet

Fellestur

Dato
14. juni 2020 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Påmeldingsturhht
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi er nå pålagt å ha påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Turen er på cirka 5 km og passer for barn som er vant til å gå på tur. Små barn kan selvfølgelig være med i bæremeis. Vi følger vegen nordvestover mot Øyungen seter. Etter 200 meter tar vi av til høyre på veg/traktorveg/sti til vi kommer til et stiskille etter ca. 1,2 km. Her fortsetter vi på stien rett fram – nordover mot Øyungen. Vi går stort sett på tørre stier, men med noen bløte partier. Se turbeskrivelsen her.

For turen trenger du godt skotøy som tåler bløte partier, matpakke, drikke, sitteunderlag og klær etter været.

Påmelding innen 12.juni. Meld på både barn og voksne.

Oppmøte: Fra Brumunddal kjør gjennom bommen ved Brumund Sag (avgift) og innover Åstdalen. Ved Kvarstadsætra (37 km fra Brumunddal) tar man av østover mot Øyungen. Etter 4 km ligger det en parkeringsplass for Øyungen hyttefelt. Her er det også en info­tavle for Øyungen Vel. Her møtes vi kl. 11.00.

Turledere: Gunhild Sem, tlf. 98853639, Heidi Frogner, tlf. 90942350.

Barnas Turlag: Topptur til Danseren i Øyungsfjellet

Vi er nå pålagt å ha påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Heidi Frogner
  • Gunhild Kirsti Sem