Barnas Turlag Buldretur til Evensten

Fellestur

Dato
10. mai kl. 11:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Buldring, Btløten
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen blir avholdt, men med påmelding for både barn og voksne innen 9. mai (dette pga behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen) og vanlige smittevernhensyn. Deltagerne må holde 1 meter avstand til hverandre (med unntak av de som hører til i samme husstand). Foresatte har som alltid ansvar for egne barn.

Disse reglene gjelder

Evensten er en diger flytteblokk, muligens den største i Hedmark, og er ført hit med isen under siste istid. Når isen smeltet ble den liggende ved foten av Rokoberget. Terrenget her er veldig ujevnt og er et kjempespennnede sted for både barn og voksne. Vi går fra parkeringen ved Os- brua først langs vegen og etterhvert langs sti inn til steinen. Ta med gode sko til å gå i ulent terreng og til å klatre med. Vi koser oss med mat og drikke i nærheten av steinen. Turen inn til steinen er ca 1,3 km.

Varighet: ca 2 timer

Fremmøte: Parkeringsplassen på sørsiden av Os- brua kl 11. Følg skilting mot Rokosjøen fra Løten sentrum. Kjør ca 10 km sørøstover til Rokosjøen Camping. Os- brua er rett til høyre inn ved campingen.

Turledere: Asle Finnesand tlf. 40029764 og Kirsten Alfei tlf. 91186735

Barnas Turlag Buldretur til Evensten

Denne turen blir avholdt, men med påmelding for både barn og voksne innen 9. mai (dette pga behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen) og ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Asle Finnesand
  • Kirsten Alfei