AVLYST! Barnas Turlag: Finn Fram-dagen i Mosjømarka

Fellestur

Dato
21. mai kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Orientering, Natursti, Fisking, Btløten
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne familiedagen er dessverre avlyst i år pga smittevernhensyn.

Bli med på en friluftsdag i Mosjømarka i samarbeid med Løten O- lag og Løiten jeger og fiskerforening. Det blir mange spennende aktiviteter. bl.a. natursti, orienteringsløype, fisking og slakk line. Dette er en trivelig og morsom familiedag som passer for alle. Anledning for å grille. Du kan kjøre helt frem til koia eller parkere for eksempel i Grefsumkrysset eller andre steder og gå/ sykle inn. Det er også mange flotte trær i nærheten til å henge opp hengekøya natt til Kr.Himmelfart!

Varighet: Kl 11-14

Fremmøte: Koia til Løiten Jeger- og Fiskerforening. Kjør FV 168 som går mellom Ånestad og Rokosjøvegen. Ta av i Bjørnstadkrysset inn mot Mosjøen. Kjør rett over Grefsumkrysset. Kjør deretter ca 1,6 km. Ta til høyre i T- krysset. Kjør ca. 1 km. Alternativt: Kjør Rokosjøvegen og når du har passert saga er det inn til venstre til Mosjøvegen.

Turledere:  Brina Verge tlf. 95786567

AVLYST! Barnas Turlag: Finn Fram-dagen i Mosjømarka

Denne familiedagen er dessverre avlyst i år pga smittevernhensyn. Bli med på en friluftsdag i Mosjømarka i samarbeid med Løten O- lag og Løiten jeger og fiskerforening. Det blir mange ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Brina Verge