Sopptur i Løten

Fellestur

Dato
30. august kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tematur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)

Vi er nå pålagt å ha påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

August er tiden på året da det er mulig å høste av godsakene som er gratis og ligger rett foran nesen på oss. ​Har du lyst til å lære mer om sopp, hvilken du kan spise, hvem som er giftige og hvor de kan befinne seg? Da er dette en både hyggelig og nyttig tur for deg. Turens lenge er avhengig av hvor langt vi må gå for å finne sopp. Ta med niste, man kan bli sulten på sopptur. ​Ellers må du ta med noe å plukke i, kurv eller papirpose (ikke plastikkpose) og gjerne en kniv. Turen starter på fin sti i noen kilometer før vi starter letingen etter sopp.
Frammøte: KØFFs gamle lokaler ved Brenneriroa kl. 11.00. Kjør av mot Budor
Turledere: Kirsten Bergseng, tlf. 952 39 725​ og Unni Thoresen, tlf. 412 67 823

Sopptur i Løten

Vi er nå pålagt å ha påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Kirsten Nereng Bergseng
  • Unni Thoresen