Høsttur i Luddens rike

Fellestur

Dato
13. september kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Lillehammer-Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen går i lett fjellterreng med noe stigning. Vi starter på Sjusjøen skistadion, går mot Sjusjøvannet, følger gangstien langs vannet og tar etter hvert opp mot Sollifjellet. Videre går vi over Mostfjellet og passerer Gulbrandtjernet hvor det er fint å ta en stopp om været tillater det. Deretter går vi over Snørvillen, Midtfjellet, Gjestbodåsen og Kuåsen hvor vi stopper på Luddenhytta som står ulåst. Etter en rast her går vi videre til Kroksjøen og store Lunken og følger så sti tilbake til Sjusjøen skistadion. Turen er på ca. 22 km og tar 6-7 timer, så sett av dagen. Du bør være noe trent da vi vil holde et jevnt tempo mellom pausene.
Ta med: Fjellsko/tursko, matpakke og drikke, sitteunderlag, event. badetøy.
Frammøte: Sjusjøen skistadion (ikke Natrudstilen) kl. 10.00 
Turledere: Anne Larsen, tlf. 482 39 327 og Kristine Fjeld

Vi er nå pålagt å ha påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Høsttur i Luddens rike

Turen går i lett fjellterreng med noe stigning. Vi starter på Sjusjøen skistadion, går mot Sjusjøvannet, følger gangstien langs vannet og tar etter hvert opp mot Sollifjellet. Videre går vi ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Anne Larsen
  • Kristine Fjeld