AVLYST! Stjernekikking fra Stenfjellhytta

Fellestur

Dato
14. oktober kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kveldstur, Tematur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Arrangementet er avlyst!

Vi går på grusvei fra Måsætra til Stenfjellhytta (ca. 2 km hver vei) for å se på stjernehimmelen. Medlemmer fra Hamar og omegn Astronomiforening blir med og stiller med tre teleskop og mye fagkunnskap. Ta med hodelykt, termos med varmt drikke og event. noe å spise. Viktig med varme klær. Ved overskyet vær blir det innendørs program på Stenfjellhytta. Her kan du bl.a. få kunnskap om og hjelp til å installere programvare for astronomiske observasjoner for mobil og pc. 
Frammøte: Gåsbu kl. 18.00, felleskjøring videre (NB! bom-/parkeringsavgift)

Påmelding: Innen 13. oktober. Man kan også møte opp direkte, men da må man sørge for at turleder får registrert navn og telefonnummer til alle deltagerne.
Turleder: Sven Erik Grindvoll, tlf. 482 67 975

Det er pr. i dag krav om påmelding på ALLE turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

AVLYST! Stjernekikking fra Stenfjellhytta

Arrangementet er avlyst! Vi går på grusvei fra Måsætra til Stenfjellhytta (ca. 2 km hver vei) for å se på stjernehimmelen. Medlemmer fra Hamar og omegn Astronomiforening blir med og ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Sven Erik Grindvoll