Årets utfordring: HHTs 7 sørligste hytter på 24 timer!

Fellestur

Fra dato
10. juli kl. 17:00
Til dato
11. juli
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen er utsatt til sommeren 2021! Vi antyder juni, men endelig dato er ikke bestemt.

I 2018 satte vi opp turen "HHTs 10 hytter på Hedmarksvidda på 24 timer" i forbindelse med DNTs 150-årsjubileum. I forbindelse med HHTs 90års-jubileum i år ønsket vi å fortsette med de 7 sørligste hyttene våre, men ser nå at vi må utsette denne turen til neste år.

Vi legger opp til en kombinasjon av mest sykling og noe gåing, men som sist blir det en liten gruppe løpere også. Dette er ikke en vanlig fellestur, da vi regner med ulikt tempo og «sprekk i feltet». Deltakerne må derfor være forberedt på å finne fram og ta vare på seg selv underveis. Dette er ikke en konkurranse annet enn med deg selv om hvor mange timer i et døgn du klarer å være på tur - og hvor mange hytter du klarer å besøke.

Vi møtes til start ved Savalsætra og fortsetter sørover innom Svartskogkoia, Tingstadkoia, Fløtdamkoia, Gammelsaga, Finnsbråten og avslutter ved Morskogen vokterbolig. HHT sørger for at utstyr for overnatting og annen bagasje fraktes til et egnet sted for overnatting.

Kontaktperson: Thomas Pedersen, tlf. 911 86 726

Årets utfordring: HHTs 7 sørligste hytter på 24 timer!

Denne turen er utsatt til sommeren 2021! Vi antyder juni, men endelig dato er ikke bestemt. I 2018 satte vi opp turen "HHTs 10 hytter på Hedmarksvidda på 24 timer" ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62 52 28 48
  • E-post: hht@dnt.no