Barnas Turlag: Høsttur til Lageråkvisla

Fellestur

Dato
30. august kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlaghamar
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)

Det er pr. i dag krav om påmelding på ALLE turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Bli med oss på tur langs den flotte turstien fra Gåsbu til Lageråkvisla og opplev modne blåbær underveis og fine utfordringer for korte bein i ulendt terreng.

Vi møtes på parkeringsplassen på Gåsbu kl. 11 og følger blåmerka tursti opp til Lageråkvisla, ca. 2,5 km. For de med vogn anbefaler vi skogsbilveien. Vel fremme på Lageråkvisla kan barn og voksne boltre seg på det flotte uteområdet som ble rustet godt opp i 2019. Ta en titt inn i den ubetjente hytta, lag deg ostesmørbrød på bålpanna eller nyt matpakka på en av mange benker. Kaféen inne på hytta er også åpen, her får man kjøpt bl.a. vafler, nydelige solskinnsboller og drikke.
Varighet på turen: ca. 3 timer

Påmeldingsfrist: 29. august

Turledere: Monika Thoresen, tlf 908 87 256 og Charlotte Wahlquist Christiansen, tlf 480 47 311.

Barnas Turlag: Høsttur til Lageråkvisla

Det er pr. i dag krav om påmelding på ALLE turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Monika Thoresen
  • Charlotte Wahlquist Christiansen