Barnas Turlag: Tur til Gjetholen i Løtenfjellet

Fellestur

Dato
19. september kl. 11:00 - 13:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlagløten
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med Barnas Turlag til Løtens høyeste punkt! Utgangspunktet for turen blir vegenden på Gjetholen seter. Vi følger merket sti som går på utsiden av setervollen og opp til toppen. Gjetholen er Løtens høyeste punkt på 852 meter over havet. På vegen opp går en igjennom administrativt fredet skog, og en kan føle den trolske stemningen bare gamle grantrær kan gi. Her er det muligheter for å spise matpakke i den nye varmestua.

Frammøte: Parkeringen ved Gjetholen (Gitvola på kartet) klokka 11.00. Kjør østre fjellveg som tar av rv. 3/25 ved Ebru (bomveg), skiltet "Nordhue, DEPOT Løten". Etter 14 km kommer en til Øisætra, der vegen deler seg. Følg vegen skiltet Støregarden/ Gitvolsvegen og kjør denne rett fram helt til Gjetholen seter. Eventuelt kjør om Budor og ned til Øisætra og videre til Gjetholen.

Varighet: ca 2 ½ time, ca 3 km tur/retur

Påmelding: Innen 18. september via hht.no eller som SMS til turleder. Man kan også møte opp direkte, men da må man sørge for at turleder får registrert navn og telefonnummer til alle deltagerne.

Turledere: Marte Larsen, tlf 957 80 124, og Terje Evensen, tlf 416 79 751

Det er pr. i dag krav om påmelding på ALLE turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Barnas Turlag: Tur til Gjetholen i Løtenfjellet

Bli med Barnas Turlag til Løtens høyeste punkt! Utgangspunktet for turen blir vegenden på Gjetholen seter. Vi følger merket sti som går på utsiden av setervollen og opp til toppen. ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Marte Larsen
  • Terje Evensen