Barnas Turlag: Tur til bygdeborgen i Furuberget

Fellestur

Dato
16. september kl. 17:00 - 19:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlaghamar
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på spennende lek på bygdeborgen i Furuberget på Hamar! Turen starter klokka 17 ved vanntårnene i Lyren og vi går sammen inn til borgen. Det tar ca 20 min. Borgen er 1500 år gammel. Når vi kommer til borgen skal vi se litt hvordan de forsvarte seg. Vi skal også bruke tid til å leke «Kampen om det hellige sverdet». Klarer bygdeborgen å forsvare seg mot vill-totningene. Hans Christian fra Hamar Naturskole tar barn og voksne med tilbake til vikingtida.

Dette er en tur for de eldste barna i Barnas Turlag, fra 7 år og oppover.

Ta gjerne med noe pausemat og drikke.

Påmelding: Innen 15. september via nettsiden eller SMS til turleder. Man kan også møte opp direkte, men da må man sørge for at turleder får registrert navn og telefonnummer til alle deltagerne.

Turleder: Ingeborg Nordlund, tlf 995 22 273.

Det er pr. i dag krav om påmelding på ALLE turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

 

Barnas Turlag: Tur til bygdeborgen i Furuberget

Bli med på spennende lek på bygdeborgen i Furuberget på Hamar! Turen starter klokka 17 ved vanntårnene i Lyren og vi går sammen inn til borgen. Det tar ca 20 ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Ingeborg Nordlund