AVLYST! Barnas Turlag: Halloween - på refleksjakt i Furuberget

Fellestur

Dato
31. oktober 2020 kl. 18:00 - 20:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlaghamar
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda, Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

På grunn av økningen av smitte i Hamar den siste uken innfører kommunen en rekke lokale tiltak. Vi må derfor avlyse Barnas Turlag-turen lørdag.

Vi kler oss ut som spøkelser, hekser, troll eller andre spooky figurer og legger ut på jakt etter reflekser i skumt mørke i Furuberget - pass deg for spindelvev, edderkopper og andre overraskelser på vegen - så kommer du nok frem til bålplassen. Pga dagens smittesituasjon kan vi dessverre ikke samles rundt bålet, men hver og en familie kan finne seg en plass i skogen og kose seg med mat og drikke som man har med selv.

Lengde på turen er ca. 3 kilometer og tar omtrent 45 - 60 minutter.

Turen følger delvis Tippestiene i Furuberget og starter med grusveg/sti og noe bratt terreng, men innebærer også leting etter reflekser i urørt skogsterreng. Grunnet sen høst/tidlig vinter er det mulighet for at terrenget er bløtt, da det også ligger vannreservoar i området.

Turen passer for barn fra 5 år og oppover.

Utstyr man trenger:

Hodelykt

Påkledning etter været - med kostyme utenpå (hvis man vil).

Sitteunderlag

Drikkekopp

Evt. drikke og mat man ønsker å spise.

Oppmøtested: Fra Vognvegen tar du inn Furubergvegen i rundkjøringa, kjør 1,2km og sving opp Lyren. Parkeringsplass ved enden av vegen - parker slik at det blir enkelt å komme seg ut igjen etter endt tur.

Oppmøtetid: kl. 18.00

Turleder: Helene Arnesen tlf. 91847176

Påmelding: Innen 29. oktober. 

Det er pr. i dag krav om påmelding på ALLE turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

AVLYST! Barnas Turlag: Halloween - på refleksjakt i Furuberget

På grunn av økningen av smitte i Hamar den siste uken innfører kommunen en rekke lokale tiltak. Vi må derfor avlyse Barnas Turlag-turen lørdag. Vi kler oss ut som spøkelser, ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Helene Arnesen