Barnas Turlag: Halloween - på refleksjakt i Furuberget

Fellestur

Dato
31. oktober kl. 18:00 - 20:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlaghamar
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda, Østfold (se kart)

Vi kler oss ut som spøkelser, hekser, troll eller andre spooky figurer og legger ut på jakt etter reflekser i skumt mørke i Furuberget - pass deg for spindelvev, edderkopper og andre overraskelser på vegen - så kommer du nok frem til bålplassen og kan kose deg med marshmallows, søte pinnebrød og varmblodig saft! (Ønsker å servere marshmallows, søte pinnebrød og varm saft - type solbær/blåbær ell - hvis koronasituasjonen tillater dette)

Lengde på turen er ca. 3 kilometer og tar omtrent 45 - 60 minutter.

Turen følger delvis Tippestiene i Furuberget og starter med grusveg/sti og noe bratt terreng, men innebærer også leting etter reflekser i urørt skogsterreng. Grunnet sen høst/tidlig vinter er det mulighet for at terrenget er bløtt, da det også ligger vannreservoar i området.

Turen passer for barn fra 5 år og oppover.

Utstyr man trenger:

Påkledning etter været - med kostyme utenpå (hvis man vil).

Sitteunderlag

Drikkekopp

Evt. drikke og mat man ønsker å tilberede på bålet.

Oppmøtested: Fra Vognvegen tar du inn Furubergvegen i rundkjøringa, kjør 1,2km og sving opp Lyren. Parkeringsplass ved enden av vegen - parker slik at det blir enkelt å komme seg ut igjen etter endt tur.

Oppmøtetid: kl. 18.00

Turleder: Helene Arnesen tlf. 91847176

Det er pr. i dag krav om påmelding på ALLE turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Barnas Turlag: Halloween - på refleksjakt i Furuberget

Vi kler oss ut som spøkelser, hekser, troll eller andre spooky figurer og legger ut på jakt etter reflekser i skumt mørke i Furuberget - pass deg for spindelvev, edderkopper ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Helene Arnesen