AVLYST! Kom deg ut-dagen på Målia

Arrangement

Dato
6. september kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegut, Barnasturlagløten
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette arrangement er avlyst.

Vi ønsker velkommen til tradisjonelt familiearrangement på Målia fra kl. 11.00 til 15.00 med aktiviteter som slakkline, orientering med Løten o-lag, bærplukking, Måliarunder, tårnbygging med vedkubber, Turtipp natursti. Åpen serveringshytte.

Man må sykle eller gå inn til Målia denne dagen. 

Parkering: Man må parkere bilen enten på parkeringsplassen på Ruskåsen eller Kveådammen (3 km inn til Målia fra begge steder).

Veibeskrivelse: Man kan gå/sykle på grusvei inn fra parkeringsplassen på Ruskåsen (parkeringen ved O-feltet, Budor nord). Skiltet fra Joker Brenneriroa.

Maks. 200 deltagere (påmelding i forkant).

Påmelding: Innen 5. september

Kontaktperson: Stig Handegård, tlf 970 71 340.

Det er pr. i dag krav om påmelding på ALLE turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

AVLYST! Kom deg ut-dagen på Målia

Dette arrangement er avlyst. Vi ønsker velkommen til tradisjonelt familiearrangement på Målia fra kl. 11.00 til 15.00 med aktiviteter som slakkline, orientering med Løten o-lag, bærplukking, Måliarunder, tårnbygging med vedkubber, ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Stig Handegård