Turbotråkk for barnehager på Hedmarken

Hamar og Hedemarken Turistforening inviterer i år til Turbotråkk, en aktivitetsdag for barnehagegrupper for barn i alderen 3-6 år sammen med sine ansatte, i uke 45 og 46!

 
I år vil vi ha mange aktivitetsdager rundt om på Hedmarken, det vil si at hver og en barnehage skal få lov til å bli med på Turbotråkk i sitt nærmiljø. For å være med må dere melde dere på en Turbotråkk en av de ni aktivitetsdagene i uke 45 eller 46 (se alternative datoer for å finne datoene som gjelder). Aktivitetsdagen vil foregå i nærområdet til barnehagen. Her ønsker vi å legge til rette for en spennende turdag! Turbo er maskoten til Barnas Turlag. HHT har med fire studenter fra folkehelsestudiene på Høgskolen i Innlandet til å lage og tilrettelegge for og gjennomføre aktivitetsdagen. De ansatte i barnehagen er med og følger opp sine barn som vanlig, men selve aktivitetene er det vi som står for. Formiddagsmat og drikke sørger barnehagene selv for. Alle våre aktivitetsledere har gjennomført og bestått DNTs smittevernkurs for aktiviteter, og generelle smittevernregler gjelder. Det vil derfor være en kohort eller evt. samarbeidende kohorter som kan meldes på dette opplegget pr. barnehage. 

 

Hva vil aktivitetsdagen inneholde?

 

-Turboløype, aktivitetsløype i skogen!

-Turbingo

-Matpause ved en bålplass

-Diplom til barna

-Turbodans

 

Turbodansfilm som dere kan bruke før og etter tur finner dere her.

 

Deltagelsen  er gratis.

  

Påmelding skjer digitalt. Klikk på "Meld deg på". Det er en barnehage som kan delta pr. dag. Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder for de ulike datoene.

Det holder at èn ansatt per barnehage melder på, og man må ikke være DNT-medlem for å gjennomføre påmeldingen. Hvert enkelt barn trenger heller ikke å registreres, men oppgi antall barn i deres barnehage. 
 

Frist for påmelding: 1. oktober.

 

Kontaktperson:

Knut Einar Nordhagen

Aktivitetskonsulent

Hamar og Hedemarken Turistforening

977 80 304

knut.einar.nordhagen@dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no