Sjusjøen-Gåsbu

Fellestur

Dato
6. mars kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Dagstur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Lillehammer-Rondane (se kart)

Det er pr. i dag krav om påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Påmelding skjer via denne nettsiden. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Vi går fra Sjusjøen til Gåsbu for 27. gang! Dette er HHTs store klassiker! Turen er på 53 km (ca. 70 km hvis en går helt til Hamar). Beregnet tid ca. 8 timer i moderat fart. Ta med rikelig med mat og drikke. Dette er ikke en vanlig fellestur, men det er med turledere som kan bistå deltakerne ved behov.
Påmelding: Innen onsdag 3. mars via HHTs nettsider. Påmeldingen åpner 18. januar.
Pris: Kr 150,- for DNT-medlem/kr 300,- for ikke-medlem. Ungdom til og med 18 år halv pris. Betaling ved påmelding via nett.
Frammøte: Gåsbu eller Budor kl. 08.00. NB! bomavgift. På Budor vil bussen stå på den nederste parkeringsplassen til skitrekket, til venstre ved det nye "Velkommen til Budor"-skiltet. Fra frammøtested går buss til Sjusjøen med mulighet for påstigning ved Børstad idrettspark i Furnesvegen (Hamar), Esso ved E6 i Brumunddal og veikroa på Rudshøgda.
NB! Påstigningssted må angis ved påmelding.
Hovedturleder: Einar Lund, tlf. 901 46 218

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: Generelle vilkår for deltagelse på HHTs turer

Sjusjøen-Gåsbu

Det er pr. i dag krav om påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Påmelding skjer via denne nettsiden. Under ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. +4762522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Einar Lund