Trugetur Torvmyra-Langtjernkoia

Fellestur

Dato
24. mars kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen er bare for deltagere bosatt i Ringsaker kommune, pga smittevernrestriksjoner.

Vi går på truger i enkelt skispor/scooterspor til Langtjernkoia ved Langtjernet, ei koie satt opp av Moelvmarkas Venner. Hvis du ikke har egne truger, anbefaler vi å sjekke med BUA i Brumunddal eller Hamar (utlånssentral for friluftsutstyr). Vi fyrer opp bålpanna om du vil grille. Ta gjerne med hodelykt! Lengde på turen er ca. 3 km hver vei.

Frammøte: Langs hovedvegen ved Torvmyra kl. 18.00, sør for Brennlikrysset (Brennbekken), vest for Idrettsanlegget Veldre sag 
Turledere:
Leif Bjarne Steinbakken, tlf. 905 88 587 og Jan Olav Grønvold (Moelvmarkas Venner)

Det er pr. i dag krav om påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Påmelding kan skje via denne nettsiden eller send en SMS til turleder i forkant. NB! Denne turen er bare for deltagere bosatt i Ringsaker kommune, pga smittevernrestriksjoner.

Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Trugetur Torvmyra-Langtjernkoia

Denne turen er bare for deltagere bosatt i Ringsaker kommune, pga smittevernrestriksjoner. Vi går på truger i enkelt skispor/scooterspor til Langtjernkoia ved Langtjernet, ei koie satt opp av Moelvmarkas Venner. ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. +4762522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Leif Bjarne Steinbakken