Avlyst! Gnistrende vinterhelg - fjellsportsamling på Bessheim

Fellestur

Fra dato
19. mars kl. 20:00
Til dato
21. mars
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Turkatalog2021_Topptur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen er flyttet fra 12.-14. februar til 19.-21. mars.

Tradisjonen tro arrangerer vi nok en gang fjellsportsamling på Bessheim fjellstue. Opplev vinter i fjellheimen med topptur på ski med gnistrende nedkjøringer! Lørdag kveld spiser vi middag inne på Bessheim, og vi hygger oss i lag med andre fjellsportinteresserte.

HHT har bestilt hytter på Bessheim. Vi legger opp til tur avhengig av vær og føre. Gjerne en 2000-meterstopp om været tillater det. Søndag legger vi opp til en litt snillere topptur, eventuelt bortover-ski i oppkjørte skispor for de som ønsker det.

Utstyr: Fjellski med stålkanter og feller (langfell) eller randoneeutstyr for dem som har det. Vi må også tenke på sikkerheten, så skredsøker, spade, søkestang og liggeunderlag skal med. Sikkerhetsutstyr kan lånes gratis av HHT om du ikke har selv. Husk også skikkelig vinterutrustning for tur i høyfjellet. Gi beskjed på forhånd om du trenger å låne utstyr.

Påmelding: Innen 9. mars til HHT via våre nettsider
Pris: Kr 1800,- for DNT-medlem/kr 2200,- for ikke-medlem. Dette inkluderer overnatting, utvask av hyttene og middag lørdag kveld. Reise kommer i tillegg og ordnes av den enkelte.
Frammøte: Bessheim fjellstue fredag kveld
Turledere: Thomas Pedersen, tlf. 911 86 726 og Jon Simensen, tlf. 934 66 630

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: Generelle vilkår for deltagelse på HHTs turer

Avlyst! Gnistrende vinterhelg - fjellsportsamling på Bessheim

Denne turen er flyttet fra 12.-14. februar til 19.-21. mars. Tradisjonen tro arrangerer vi nok en gang fjellsportsamling på Bessheim fjellstue. Opplev vinter i fjellheimen med topptur på ski med gnistrende ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. +4762522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Jon Simensen
  • Thomas Pedersen