Uren Luren Himmelturen på Leirvassbu 

Fellestur

Fra dato
29. april kl. 19:00
Til dato
2. mai
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Turkatalog2021_Topptur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Jotunheimen (se kart)

1. mai-helgen er en attraktiv skihelg i høyfjellet, og turen kalt Uren Luren Himmelturen har blitt en tradisjon for HHT. Det er noen år siden vi sist hadde Leirvassbu som utgangspunkt, så vi gleder oss veldig til å komme tilbake dit. Dette er en tur fylt av opplevelser og mestring i Norges vakreste og villeste natur hvor strevet med de lange oppoverbakkene overskygges av gleden over de herlige utforkjøringene. Har du toppturfeber og gode skiferdigheter, passer denne turen perfekt for deg.

Hvilke topper vi satser på er avhengig av vær, snøforhold og føre, men mulighetene i området er fantastiske og utallige! Vi går på tur fredag, lørdag og søndag.

Gradering av turen: Turen krever gode skiferdigheter (særlig i nedkjøringene) og rimelig god fysikk. Du må også være forberedt på at enkelte partier kan bli luftige.

Utstyr: Vi anbefaler randoneeski eller splitboard med feller, skarejern og staver. Du kan også bruke fjellski med kraftige bindinger og stålkanter, men da du mestre det i bratt nedkjøring. I tillegg er spade, søkestang og elektronisk søkeutstyr (skredsøker) påkrevd. Dette er utstyr som kan lånes av Fjellsportgruppa i HHT om nødvendig.

Pris: Kr 3000,- for DNT-medlem/kr 3400,- for ikke-medlem. Dette inkluderer opphold og måltider på Leirvassbu (HHT ha bestilt 3- og 4-mannsrom). 
Påmelding: Innen 31. mars til HHT via våre nettsider. Betaling ved påmelding
Frammøte: Leirvassbu torsdag kveld. Veien til Leirvassbu er ikke brøytet helt inn, så det må avtales transport med betjeningen på Leirvassbu om du ikke vil gå de 6 km opp til hytta på ski.
Turledere: Thomas Pedersen, tlf.  911 86 726 og Lars Ivar Ulmo, tlf. 988 70 786

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: Generelle vilkår for deltagelse på HHTs turer

Uren Luren Himmelturen på Leirvassbu 

1. mai-helgen er en attraktiv skihelg i høyfjellet, og turen kalt Uren Luren Himmelturen har blitt en tradisjon for HHT. Det er noen år siden vi sist hadde Leirvassbu som ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. +4762522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Lars Ivar Ulmo
  • Thomas Pedersen