Barnas Turlag: Måneskinnstur til Klekkefjellet ved Budor

Fellestur

Dato
27. februar kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)

Vi møtes ved Budor Gjestegård kl 17. Til Klekkfjellet er det en lettgått skitur på ca 1,6 kilometer, med en liten stigning før vi er fremme. Vi krysser fingrene for klarvær og måneskinn over hedmarksvidda, så koser vi oss ved bål varme og medbragt niste på toppen, før vi returnerer til Budor. Ta med hodelykt for sikkerhet skyld!

Varighet: ca 2 timer

Frammøte: Budor Gjestegård kl 17. Til Budor ta av riksveg 25 nordover fra Brenneriroa, midt mellom Hamar og Elverum. Bompenger 70 kr. (Betales på youpark.no)

Turledere Terje Evensen tlf. 41679751 og Stig Handegård tlf. 97071340

Det er pr. i dag krav om registrering med navn og tlfnr av alle deltagere på ALLE turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Meld deg på via denne siden, send en SMS til turleder eller registrer deg hos turleder ved oppstart. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Barnas Turlag: Måneskinnstur til Klekkefjellet ved Budor

Vi møtes ved Budor Gjestegård kl 17. Til Klekkfjellet er det en lettgått skitur på ca 1,6 kilometer, med en liten stigning før vi er fremme. Vi krysser fingrene for ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Terje Evensen
  • Stig Handegård