Barnas Turlag: Hengekøyetur med Barnas Turlag

Fellestur

Fra dato
28. mai kl. 17:00
Til dato
29. mai kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)

Erfaren eller ei, kom og heng med oss ved Gillundstranda!

Hatt lyst til å teste ut en natt i hengehøye, men ikke helt klart å kaste dere ut i det? Bli med Barnas Turlag ned til Gillundstranda i Stange Vestbygd; et nydelig område nede ved Mjøsa, perfekt til overnatting i hengekøye for små og store.

Fra parkeringsplassen er det ca. 800 meter å gå til dit vi slår leir. På leirplassen er det store gressletter, trær, klatresteiner og masse boltreplass. For de ekstra tøffe er det mulig å ta seg et bad. Det er også fine stier videre sørover langs Mjøsa. Turen passer for barn i alle aldre.

Hver familie sørger selv for middag/kveldsmat fredag kveld og frokost lørdag morgen. Alle må selv ha med hengekøyer og det utstyret man trenger. Kan være lurt med myggnetting. Det er selvfølgelig også mulig å slå opp et telt i stedet om man ønsker det. Både hengekøye, myggnetting og annet utstyr kan lånes på BUA.

Utstyr: Hengekøye med opphengstau, sovepose, liggeunderlag, klær etter vær, hodelykt, middag/kveldsmat og frokost. Lue og halsbuff kan alltid være kjekt å pakke med ved overnatting utendørs.

Pris/påmelding: Påmelding innen 25. mai. Gratis, men barna må være medlemmer i Barnas Turlag. Et medlemskap i Barnas Turlag koster 140,- i 2021. BLI MEDLEM HER

Oppmøtested: Parkeringsplassen nede ved Gillundstranda, se kart.

Oppmøtetid: 17.00

Mer info sendes ut til de som melder seg på noen dager før turen starter.

Turleder: Charlotte W Christiansen, tlf 48047311 og Monika Thoresen, tlf 90887256

Det er pr. i dag krav om registrering med navn og tlfnr av alle deltagere på ALLE turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen.

Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Barnas Turlag: Hengekøyetur med Barnas Turlag

Erfaren eller ei, kom og heng med oss ved Gillundstranda! Hatt lyst til å teste ut en natt i hengehøye, men ikke helt klart å kaste dere ut i det? Bli ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Charlotte Wahlquist Christiansen
  • Monika Thoresen