Barnas Turlag: Overnatting i hengekøye på Skurven

Fellestur

Fra dato
11. juni kl. 17:00
Til dato
12. juni kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi prøver oss på overnatting i hengekøyer på Skurven. Skurven er et nydelig friluftsområde på Helgøya, og en ypperlig destinasjon for enkel overnatting ute. Det er parkering like ved, og det er offentlig toalett på parkeringa. Fine turstier rett fra teltplassen, og stor grasslette man kan leke på. Her kan du til og med bade i Mjøsa. Turen passer for barn i alle aldre.

Hver familie tar med seg det de ønsker av mat og drikke selv. Om koronaregler tillater det, har turleder med mat slik at vi lager felles taco til middag fredag. 

Husk å ta med hengekøye (om du ikke har så kan du låne hos BUA), liggeunderlag (gjør det mer behagelig å ligge i køya i tillegg til at det er fint å ha noe å sitte på), sovepose, myggnett til hengekøya er kjekt, mat og drikke og ellers det du trenger ute. Det vil bli fyrt opp bål. Turen avsluttes klokka 12.00 lørdag.

Pris/påmelding: påmelding innen 01.06.2020. Gratis for medlemmer.

Oppmøtested: Parkerings på Skurven.

Oppmøtetid: 17.00

Turledere: Heidi Frogner, tlf. 90942350 og Ann Kristin Varfjell.

Det er pr. i dag krav om registrering med navn og tlfnr av alle deltagere på ALLE turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Meld deg på via denne siden, send en SMS til turleder eller registrer deg hos turleder ved oppstart. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske

Barnas Turlag: Overnatting i hengekøye på Skurven

Vi prøver oss på overnatting i hengekøyer på Skurven. Skurven er et nydelig friluftsområde på Helgøya, og en ypperlig destinasjon for enkel overnatting ute. Det er parkering like ved, og ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Heidi Frogner