Tirsdagstrampen: Skogstur på gamle stier med et lite sveip nedom Storbronken

Fellestur

Dato
17. august kl. 18:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kveldstur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)

Vi starter på Olahuset og følger gammel krøttersti mot Storbronken gjennom varierende skogsterreng. Etter hvert kommer vi inn på tilførselssti fra Torpsetra som knytter Finnskogleden sammen med Rondanestien, og følger denne et stykke før vi går ned mot selve Storbronken. Her raster vi ved danseplassen ved den gamle båtstøa før vi fortsetter på gammel sti mot Olahuset. Denne stien ble brukt av lokalbefolkningen som skulle til sjøen på fiske, jakt eller fløting. Turen på snaut 5 km er lett å gå.
Turleder: Håkon Kildahl, tlf. 911 29 533
Frammøte: Olahuset i Østre Skogbygd, merket fra Oset/Rokosjøen, kl. 18.30 presis 

Det er pr. i dag krav om påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Påmelding skjer ved frammøte. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Tirsdagstrampen: Skogstur på gamle stier med et lite sveip nedom Storbronken

Vi starter på Olahuset og følger gammel krøttersti mot Storbronken gjennom varierende skogsterreng. Etter hvert kommer vi inn på tilførselssti fra Torpsetra som knytter Finnskogleden sammen med Rondanestien, og følger denne ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Håkon Kildahl