HHTs 6 sørligste hytter

Fellestur

Fra dato
25. juni kl. 17:00
Til dato
26. juni
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Turkatalog2021_Dagstur, Turkatalog2021_Baseferie
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er en fortsettelse av turen «HHTs 10 nordligste hytter» i 2018. Vi starter på Savalsætra og skal innom Svartskogkoia, Tingstadkoia, Fløtdamkoia og Gammelsaga før vi avslutter på Morskogen vokterbolig. Turen settes opp som to varianter; en løpetur og en sykkeltur kombinert med noe gåing.

Sykkelturen er ca. 115 km lang. Det er mest sykling, men med en avstikker til fots inn til Tingstadkoia og Fløtdamkoia. Ruta går for det mest langs vei, men noe på sti. Dette er ikke en vanlig fellestur med en samlet gruppe. Turleder vil heller sykle bakerst enn å ligge foran og vise vei, og du er selv ansvarlig for egne veivalg underveis.

LØYPEBESKRIVELSE SAVALSÆTRA-MORSKOGEN PÅ SYKKEL

Vi legger opp til overnatting ved Pruterud i eget telt og tilbyr bagasjetransport fra Savalsætra til Pruterud og videre til Morskogen neste dag. Vi stiller med kveldsmat og frokost på Pruterud, og det blir også mat ved ankomst Morskogen. Det er mulig å bli med på fellestransport fra Hamar til Savalsætra, men hjem fra Morskogen må du ordne skyss selv, evt. overnatte og sykle hjem neste dag.

Start fra Savalsætra kl. 17.00. Vi tilbyr transport fra Vikingskipet kl. 16.00, pris kr 150 (som betales ved frammøte) for den som ønsker det. 
Påmelding: Innen 20. juni 2021 til HHT via våre nettsider
Pris: Kr 300,- for DNT-medlem/kr 500,- for ikke-medlem. Dette dekker kveldsmat og frokost underveis og et enkelt varmt måltid på Morskogen samt bagasjetransport.
Turleder: Jon Simensen, tlf. 934 66 630

HHTs 6 sørligste hytter

Dette er en fortsettelse av turen «HHTs 10 nordligste hytter» i 2018. Vi starter på Savalsætra og skal innom Svartskogkoia, Tingstadkoia, Fløtdamkoia og Gammelsaga før vi avslutter på Morskogen vokterbolig. ...

Kontaktinformasjon:

  • Anne Helga Melting
  • Tlf. +4762522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Jon Simensen