HHT Ultraløp

Fellestur

Fra dato
25. juni kl. 16:00
Til dato
26. juni
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, , Turkatalog2021_Dagstur, Ultraløp
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Se når de ulike deltagerne passerer de ulike hyttene her (løpet starter kl 16.00 25. juni).

HHT ultra er et helt nytt turkonsept for oss i Hamar og Hedemarken Turistforening. Vi ser for oss at dette kan være en fin måte å knytte nært beslektede miljøer/foreninger sammen på - der målet er fine opplevelser ute i norsk natur sammen med andre på en trygg og god måte.

HHT ultra er et ca. 90 km langt terrengløp, som hovedsakelig følger Rondanestien. Dette er en fin og variert lettløpt skogsti. En må regne med noen myrpartier og bratte bakker også. Målet er å besøke samtlige 6 DNT-hytter som eies av HHT langs ruta. Starten vil være på Savalsætra i Løtenfjellet (519 moh). og målgang på Morskogen vokterbolig som ligger idyllisk til ved mjøskanten (123 moh). Tingstadkoia og Fløtdamkoia vil bli reservert til løpere denne dagen, så her blir det mulighet for litt hvile om noen skulle ønske det. Samtlige som fullfører løpet og har besøkt alle hyttene innen tidslimit på 28 timer vil få medalje.


LØYPEBESKRIVELSE SAVALSÆTRA-MORSKOGEN


Support: Dette er et selv-support løp. For å gjøre det mest mulig rettferdig og likt for alle, er det ikke lov med privat support/følgebil underveis. HHT vil sette ut vannposter og stiller med en enkel matstasjon ca. halvveis (Tingstadkoia) og i målområdet. Detaljer om dette kommer senere.

Praktisk info:
Start på Savalsætra fredag 25. juni klokka 16.00.
Det vil ikke være inndeling i aldersklasse på dette løpet, men det blir en liten premiering av raskeste mann og kvinne, samt deltagermedalje til alle som fullfører.
Maks antall deltagere er satt til 50.
Det vil bli satt opp transport fra Hamar stasjon klokka 15.10 til startområdet, og mulighet for transport til Eidsvoll stasjon etter målgang. Dette betales ved frammøte.
Ekstra bagasje vil bli fraktet fra start til målområdet, pluss liten dropbag ved Tingstadkoia.
Det vil i utgangspunktet ikke være mulig å dusje på Morskogen, men et bad i Mjøsa kan gjøre godt.

Utstyr:
Navigeringsutstyr. Ruta er kun merket med standard stimerking (blå fliser i trærne). Du må kunne beherske kart og kompass eller ha en GPS-enhet som kan følge gpx-spor som alle vil få tilgang til.
Enkelt førstehjelpsutstyr inkludert sportstape.
Selv om det er den lyseste tiden av året så må en liten hodelykt med.
Mat, drikke og sjokolade. 
Lett vindjakke

Start: Savalsætra kl. 16.00
Påmelding: Innen 20. juni til HHT via våre nettsider
Pris: Kr 300,- for DNT-medlem/kr 500,- for ikke-medlem. Dette dekker brødmat underveis og enkel varm mat ved ankomst Morskogen samt bagasjetransport. Eventuell transport Hamar-Savalsætra koster kr 150,- (som betales ved frammøte). 
Kontaktperson: Thomas Pedersen, tlf. 911 86 726

HHT Ultraløp

Se når de ulike deltagerne passerer de ulike hyttene her (løpet starter kl 16.00 25. juni). HHT ultra er et helt nytt turkonsept for oss i Hamar og Hedemarken Turistforening. ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Thomas Pedersen