Avlyst By-i-millom: Moelv - Brumunddal

Fellestur

Dato
24. mai kl. 09:15
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

NB! Turen avholdes etter de til enhver tid gjeldende smittevernregler.

Denne merkede ruta mellom Ringsakers to byer går fra stasjon til stasjon og er dermed lett tilgjengelig ved hjelp av tog. Vi går gjennom skog, langs åkerkanter, på stier og gamle ferdselsveier og til slutt på asfalt. Stien er ca. 23 km lang, og vi beregner omtrent 7 timer på turen. Husk rikelig med drikke og mat.
Frammøte: Moelv stasjon når toget sørfra ankommer ca. 09.15 (eller Brumunddal stasjon i god tid til toget kl. 09.03 til Moelv). NB! Hvis Vy endrer togtidene vesentlig, vil frammøtetidene også bli endret.
Turleder: Svein Ødegaard, tlf. 480 45 205

Det er pr. i dag krav om påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Påmelding gjøres via denne nettsiden. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

By-i-millom: Moelv - Brumunddal

NB! Turen avholdes etter de til enhver tid gjeldende smittevernregler. Denne merkede ruta mellom Ringsakers to byer går fra stasjon til stasjon og er dermed lett tilgjengelig ved hjelp av ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. +4762522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Erling Behrens
  • Svein Ødegaard