Avlyst By-i-millom: løpetur Moelv - Brumunddal

Fellestur

Dato
24. mai kl. 11:20
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Løpetur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

NB! Turen er avlyst.

Denne merkede ruta mellom Ringsakers to byer er ca. 23 km lang og går gjennom skog, langs åkerkanter, på stier og gamle ferdselsveier og til slutt på asfalt. Nå kan du bli med å løpe ruta. Passer for deg som vil ha en treningstur og er glad i å løpe. Planlagt effektiv løpetid er 2 ½ time, det tilsvarer 9 km/t. Underveis tar vi to korte pauser på til sammen 30 minutter. Ta med mat og drikke etter eget behov. Vi er tilbake ved Brumunddal stasjon ca. kl. 14.20.
Frammøte: Moelv stasjon når toget sørfra ankommer ca. 11.20 (eller Brumunddal stasjon i god tid til toget kl. 11.03 til Moelv). NB! Hvis Vy endrer togtidene vesentlig, vil frammøtetidene også bli endret.
Turleder: Thomas Pedersen, tlf. 911 86 726

Det er pr. i dag krav om påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Påmelding gjøres via denne nettsiden. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

By-i-millom: løpetur Moelv - Brumunddal

NB! Turen er avlyst. Denne merkede ruta mellom Ringsakers to byer er ca. 23 km lang og går gjennom skog, langs åkerkanter, på stier og gamle ferdselsveier og til slutt ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. +4762522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Thomas Pedersen