Skolla-Hornsjø

Fellestur

Dato
20. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

NB! Turen avholdes etter de til enhver tid gjeldende smittevernregler.

Vi følger seterveg til setergrenda Hynna, derfra T-merket sti mot Hornsjø, et høyfjellshotell fra 1903 som fortsatt er i drift. Mye av turen går i skogsterreng, men Hornsjø ligger på 883 moh og med fint utsyn. Dette er tur nr. 89 i turboka "90 turer". Samme rute tilbake. Turen er på 14,5 km, og vi beregner ca. 5 timer. 
Frammøte: Skolla kl. 11.00. OBS! Vegen fra Brumund sag til Øvre Ljøsåbru er stengt for en periode. Omkjøring vil være om Kvilheim i Furnes eller Bergundhaugen.
Turleder: Leif Bjarne Steinbakken, tlf. 905 88 587

Det er pr. i dag krav om påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Påmelding gjøres via denne nettsiden. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Skolla-Hornsjø

NB! Turen avholdes etter de til enhver tid gjeldende smittevernregler. Vi følger seterveg til setergrenda Hynna, derfra T-merket sti mot Hornsjø, et høyfjellshotell fra 1903 som fortsatt er i drift. ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 48259734
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Leif Bjarne Steinbakken