Tur i nedoverbakke: Fra Gåsbu til Ilseng

Fellestur

Dato
15. august kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Alt. 1: Vi starter gjennom skistadionen og følger enten Ormsætergutua eller Øståsløypa nedover, krysser St. Mikaelsveg og fortsetter Øståsløypa sørover. Så legger vi Greftenenga bak oss, krysser Fartvegen og går til Lunden skole og gjennom skogen mellom Hafsal og Ålstad. Rv 25 krysses, og vi følger Ingvoldstadvegen inn på merket sti til Lageråarunden. Etter 10 km nedoverbakke venter nå 10 km flatt terreng. Vi går østsiden av Lageråarunden på nydelig sti, krysser Kongsvegen og går løs på siste etappe inn på Ilsengstiene, forbi Farmenkoia og ender opp på Idrettsplassen på Ilseng med ømme tær. Lengde 19 km. Varighet: 6 timer.
Alt. 2: Møt på Lunden skole og bli med de siste 11 km.
Ta med mat og drikke for dagstur.
NB! Det blir ingen fellestransport tilbake til Gåsbu eller Lunden skole; du må eventuelt selv sørge for å komme deg tilbake til en parkert bil der.
Påmelding: Innen 14. august til HHT via våre nettsider. Ved påmelding huker du av for hvilket alternativ du blir med på.
Frammøte: Gåsbu p-plass kl. 10.00 eller p-plass på Lunden skole kl. 12.00
Turleder: Bente S. Langøigjelten, tlf. 900 78 873

Det er pr. i dag krav om påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Påmelding gjøres via denne nettsiden. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Tur i nedoverbakke: Fra Gåsbu til Ilseng

Alt. 1: Vi starter gjennom skistadionen og følger enten Ormsætergutua eller Øståsløypa nedover, krysser St. Mikaelsveg og fortsetter Øståsløypa sørover. Så legger vi Greftenenga bak oss, krysser Fartvegen og går til ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 48259734
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Bente Sund Langøigjelten