Tur i nedoverbakke: Fra Gåsbu til Ilseng

Fellestur

Dato
15. august kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)

Vi starter gjennom skistadionen og følger enten Ormsætergutua eller Øståsløypa nedover, krysser St. Mikaelsveg og fortsetter Øståsløypa sørover. Så legger vi Greftenenga bak oss, krysser Fartvegen og går lett videre på grusveg ned Kallerudvegen og gjennom skogen mellom Hafsal og Ålstad. Rv 25 krysses, og vi følger Ingulfstadvegen inn på merket sti til Lageråarunden. Etter 10 km nedoverbakke venter nå 10 km flatt terreng. Vi går østsiden av Lageråarunden på nydelig sti, krysser Kongsvegen og går løs på siste etappe inn på Ilsengstiene, forbi Farmenkoia og ender opp på Idrettsplassen på Ilseng med ømme tær. Det kan bli endringer i traseen, men lengden vil uansett være snaut 20 km. 
Ta med mat og drikke for dagstur. Varighet: 6 timer.
NB! Det blir ingen fellestransport tilbake til Gåsbu; du må eventuelt selv sørge for å komme deg tilbake til en .parkert bil der.
Frammøte: Gåsbu p-plass kl. 10.00
Turleder: Bente S. Langøigjelten, tlf. 900 78 873

Det er pr. i dag krav om påmelding på alle turer, dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen. Påmelding gjøres via denne nettsiden. Under turen må alle (med unntak av de som bor i samme husstand) holde minst 1 meters avstand. Det er viktig at alle som deltar på fellestur, har god allmenntilstand og føler seg friske.

Tur i nedoverbakke: Fra Gåsbu til Ilseng

Vi starter gjennom skistadionen og følger enten Ormsætergutua eller Øståsløypa nedover, krysser St. Mikaelsveg og fortsetter Øståsløypa sørover. Så legger vi Greftenenga bak oss, krysser Fartvegen og går lett videre på ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 48259734
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Bente Sund Langøigjelten