Toppturer på Dovrefjell

Fellestur

Fra dato
20. august 2021 kl. 13:00
Til dato
22. august 2021
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Dovrefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

HHT Fjellsport har lenge ønsket å sette opp toppturer på Dovre, og nå har du sjansen til å bli med. Planen er å bestige så mange topper som mulig sørvest for Snøhettamassivet, avhengig av vær og forhold. Vi møtes på Hjerkinnhus fredag og tar bussen inn til Snøheim; derfra går vi ca. 2 timer inn i Svånådalen hvor vi etablerer teltleir. Turen starter med buss kl. 13.00, men for de som ikke har anledning til å ta fri hele dagen, er det mulig å bli med buss kl. 19 sammen med den ene turlederen. Ved påmelding må du oppgi om du vil ta buss kl. 13.00 eller 19.00. Lørdag prøver vi å gå Svånåmassivet til Langvasstinden. Søndag vil vi prøve oss på Larstinden før vi går tilbake til Snøheim og bussen. Det blir lange og utfordrende dager slik at deltakere må være vant til tur i stein og ur.

Utstyr: Klatresele og karabiner, solide fjellsko, klær for både regn og kulde (allværsjakke og -bukse, ullundertøy, lue, votter etc.) og utstyr for teltovernatting. Mat for hele turen. HHT vil kunne låne ut utstyr, ta kontakt med turleder om du ønsker å låne.
Påmelding: Innen 16. august til HHT via våre nettsider
Pris: Kr 600,- for DNT-medlem/ kr 800,- for ikke-medlem. Buss til/fra Snøheim er inkludert i prisen, men annen reise og mat kommer i tillegg.
Frammøte: Hjerkinnhus fredag 20. august i god tid før bussen. Vi anbefaler alle som ikke er fullvaksinerte, å bruke munnbind på bussen. Parkeringsplass på Hjerkinnhus, avgift betales i kafeen. HHT vil bestille plass på bussen inn til Snøheim.
Retur vil bli bestilt på bussen fra Snøheim kl. 17.30 søndag 22. august.
Turledere: Thomas Pedersen, tlf. 911 86 726 og Jon Simensen, tlf. 934 66 630

Toppturer på Dovrefjell

HHT Fjellsport har lenge ønsket å sette opp toppturer på Dovre, og nå har du sjansen til å bli med. Planen er å bestige så mange topper som mulig sørvest ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 48259734
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Thomas Pedersen
  • Jon Simensen