Avlyst Bretur i Jotunheimen med fjellsportgruppa

Fellestur

Fra dato
1. oktober kl. 19:00
Til dato
3. oktober
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

HHT Fjellsport ønsker å sette opp en bretur første helga i oktober. I utgangspunktet tenker vi å gå ut fra Juvvasshytta, men dette kan bli endret avhengig av værforholdene hvor vi i så fall finner bedre egnede steder i Jotunheimen.
Vi treffes på Nordal turistsenter i Lom fredag kveld og planlegger overnatting der. Lørdag morgen reiser vi til Juvashytta, og setter kurs ut på breen hvor målet kan være topper på nordsiden av Galdhøpiggen. Lørdag kveld etablerer vi teltleir på selve breen og fortsetter neste morgen med aktiviteter på bre.
Turen er lagt opp med tanke på å gå på bre under ulike forhold hvor det også vil bli tid til å øve på redningsteknikker.

Utstyr: Klatresele og karabiner, solide fjellsko, klær for både regn og kulde (allværsjakke og -bukse, ullundertøy, lue, votter mm.), stegjern, isøks, hjelm og utstyr for teltovernatting. Mat for hele turen. De som har egne isskruer, snøanker, karabiner etc., tar med dette. HHT vil kunne låne ut utstyr. Ta kontakt med turleder!

Påmelding: Innen 28.09. via HHTs nettside

Pris: Kr 400,- for DNT-medlem/kr 600,- for ikke-medlem. Reise og overnatting fra fredag til lørdag kommer i tillegg.

Frammøte: Juvasshytta fredag 1. oktober på ettermiddag/kveld. Vi avslutter senest kl. 15 søndag ettermiddag. Vi vil oppfordre til samkjøring.

Turledere: Jon Simensen, tlf. 934 66 630 og Ingunn Nordal Sørum, tlf. 905 79 113

Bretur i Jotunheimen med fjellsportgruppa

HHT Fjellsport ønsker å sette opp en bretur første helga i oktober. I utgangspunktet tenker vi å gå ut fra Juvvasshytta, men dette kan bli endret avhengig av værforholdene hvor ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 48259734
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Ingunn Nordal Sørum
  • Jon Simensen