Fjellsportsamling på Bessheim

Fellestur

Fra dato
11. februar kl. 20:00
Til dato
13. februar
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Dette arrangementet er over!

Tradisjonen tro arrangerer vi nok en gang fjellsportsamling på Bessheim fjellstue. Opplev tidlig vinter i fjellheimen med korte dager, gnistrende nedkjøringer og kanskje sesongens første skikkelige topptur på ski! Bessheim stiller med gourmetmiddag lørdag kveld, og vi hygger oss i lag med andre fjellsportinteresserte.

HHT har bestilt hytter på Bessheim. Vi legger opp til tur avhengig av vær og føre. Gjerne en 2000-meterstopp om været tillater det. Søndag legger vi opp til en litt snillere topptur, eventuelt bortover-ski i oppkjørte skispor for de som ønsker det.

Utstyr: Fjellski med stålkanter og feller (langfell) eller randoneeutstyr for den som har det. Vi må også tenke på sikkerheten, så skredsøker, spade, søkestang og liggeunderlag skal med. Dette lånes gratis av HHT om du ikke har selv. Husk også skikkelig vinterutrustning for tur i høyfjellet. Gi beskjed på forhånd om du trenger å låne utstyr.

Påmelding: Innen 29. januar til HHT via våre nettsider. Maks antall: 14
Pris: Kr 1800,- for DNT-medlem/kr 2200,- for ikke-medlem. Dette inkluderer overnatting, utvask av hyttene og middag lørdag kveld. Frokost og niste må du stå for selv. Reise ordner den enkelte selv og kommer i tillegg.
Frammøte: Bessheim fjellstue fredag kveld. Vi samles i peisestua kl. 20.00
Turledere: Thomas Pedersen, tlf. 911 86 726 og Per Bergsvein Støen, tlf. 915 83 114

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: Generelle vilkår for deltagelse på HHTs turer

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Per Bergsvein Støen
  • Thomas Pedersen