Toppturer på Dovrefjell

Fellestur

Fra dato
19. august kl. 12:30
Til dato
21. august
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turkatalog2022_Topptur, Topptur, Telttur
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening

HHT Fjellsport har lenge ønsket å sette opp en topptur til Dovre, og nå er den på programmet. Planen er å bestige så mange topper som mulig ((avhengig av vær og forhold) sørvest for Snøhettamassivet. Vi møtes på Hjerkinnhus fredag formiddag, tar bussen til Snøheim og går inn i Svånådalen for å etablere teltleir. Lørdag går vi Svånåmassivet til Langvasstinden. Søndag vil vi prøve oss på Larstinden før vi beveger oss tilbake til Snøheim og bussen. Det blir lange og utfordrende dager så deltakere må være vant til tur i stein og ur.
Utstyr: Klatresele og karabiner, solide fjellsko, klær for både regn og kulde (allværsjakke og -bukse, ullundertøy, lue, votter etc.) og utstyr for teltovernatting. Mat for hele turen. HHT vil kunne låne ut noe utstyr; ta kontakt med turleder om du ønsker å låne.
Pris: Kr 600,- for DNT-medlem/kr 900,- for ikke-medlem. Dette inkluderer buss Hjerkinnhus-Snøheim t/r. Transport fram til Hjerkinnhus ordner den enkelte selv.
Påmelding: Innen 11. august til HHT via våre nettsider
Frammøte: Hjerkinnhus fredag 19. august i god tid før bussen går kl. 13.00. Det er parkeringsmuligheter på Hjerkinnhus, avgift betales i kafeen. HHT bestiller plass på bussen.
Retur med bussen fra Snøheim kl.  17.30 søndag 21. august
Turledere: Thomas Pedersen, tlf. 911 86 726 og Jon Simensen, tlf. 934 66 630

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: Generelle vilkår for deltagelse på HHTs turer

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. +4748259734
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Jon Simensen
  • Thomas Pedersen