HHT Løten krets 75 år – jubileumsmarkering

Fellestur

Dato
26. juni kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Dette arrangementet er over!

HHT Løten krets fyller 75 år i 2022, og i den anledning vil vi invitere til en jubileumsmarkering på Veensætra i Mosjømarka. Veensætra er ei idyllisk seter fra rundt år 1630 med mye historie i veggene. Det ryktes om en sølvskatt i en av steinrøysene rundt setervollen, og stedet er virkelig verdt et besøk. Alle som vil være med på feiringen kommer seg til Veensætra på egenhånd til klokka 12.00 da feiringen starter. Det vil bli både underholdning og servering, så noe å glede seg til. Du må ha med eget drikke og sitteunderlag. Mulighet for å gå inn i fjøset der det er benker og bord, men det kan bli rift om plassene her. Velkommen til en hyggelig dag i Mosjømarka!
Frammøte: Veensætra kl. 12.00
Kontaktpersoner: Rolf Kjellmo, tlf. 906 97 522, Jan Johnsrud, tlf. 930 43 577, Unni Thoresen, tlf. 412 67 823.

Du har flere alternativer for å komme deg til Veensætra:
- Start fra innerst i Stålsætervegen, merket fra Rokosjøvegen. Ta Rondanestien til høyre (den krysser vegen) forbi Svartskog og fram til Veensætra.
- Vil du ha en litt lengre tur, start fra Grefsumkrysset, merket fra Østrovegen. Gå inn på UT.no og søk på Veensætra så kommer to fine rundturer opp på henholdsvis 8 og 12 km.
- Korteste alternativet er nok å starte fra Arnstadkoia, merket fra vegen mot Mosjøen.
- Det finnes også andre alternativer, men da må du studere kartet Nærmiljøturer i Løten eller turkart over Hedmarksvidda nærmere.

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. +4748259734
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Unni Thoresen
  • Jan Johnsrud
  • Rolf Kjellmo