Barnas Turlag: Sesongåpning av Lageråkvisla

Fellestur

Dato
28. august kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bthamar
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)

For femte år på rad inviterer vi barn og foreldre med på sesongåpning av den flotte Barnas Turlag-hytta; Lageråkvisla. Mange besøker denne hytta på vinterstid, men vi anbefaler en tur opp hit på sommeren også! Vi møtes på parkeringsplassen på Gåsbu kl. 11:00, og følger den fine blåmerka turstien gjennom skogen opp til Lageråkvisla. Her kan man knaske blåbær underveis, og korte bein får fine utfordringer over røtter og steiner, ca. 2,5 km. For de med vogn anbefaler vi skogsbilveien.

Vel fremme på Lageråkvisla kan barn og voksne boltre seg på det flotte uteområdet som ble rustet godt opp i 2019. Ta en titt inn i den ubetjente hytta, nyt matpakka på en av mange benker. Kaféen inne på hytta er også åpen, her får man kjøpt bl.a. vafler, nydelige solskinnsboller og drikke. Dersom det er brannvernmessig forsvarlig vil vi tenne på bålpanna. Hver og en kan gå ned i eget tempo når man selv ønsker, enten via bilveien eller samme tursti ned igjen. Velkommen med på tur!
Varighet på turen: Ca. 3 timer
Turledere: Monika Thoresen, tlf. 908 87 256 og Charlotte Wahlquist Christiansen, tlf. 480 47 311

Barnas Turlag: Sesongåpning av Lageråkvisla

For femte år på rad inviterer vi barn og foreldre med på sesongåpning av den flotte Barnas Turlag-hytta; Lageråkvisla. Mange besøker denne hytta på vinterstid, men vi anbefaler en tur ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. +4762522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Monika Thoresen
  • Charlotte Wahlquist Christiansen