Barnas Turlag: Lommelykttur i Klukhagan

Fellestur

Dato
11. oktober kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bthamar
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)

Mørketiden har kommet og det er mørkt når dere drar på jobb og mørkt når dere kommer hjem. Det er ofte tyngre å stable familien ut av døra på ettermiddagen, hva skal man finne på når det er mørkt ute? Finn frem lommelykta og bli med Barnas Turlag på lommelykttur! Her får dere vandre gjennom skogen i en refleksløype som går delvis på sti og noe i terreng. Naviger dere frem imellom refleksene, til slutt vil dere komme frem til et godt og varmt bål, en gapahuk og skogen – verdens beste lekeplass. Her kan dere varme dere middag eller kveldsmat, ta en kopp kakao og leke med andre barn. Turen starter ved stien som går inn i Klukhagan ved Løypevegen/Olav Trygvassonsgate. Der vil du finne en turleder fra Barnas Turlag som sender dere i riktig retning. Ta på gode klær og sko som tåler en våt høst-skog, sitteunderlag, hodelykt/lommelykt, mat og drikke etter eget ønske.
Håper vi sees!
Oppmøte: Stien som går inn i skogen ved Løypevegen/Olav Trygvassonsgate kl. 17:30
Aldersgruppe: Denne turen passer for alle aldersgrupper, men man kommer ikke frem med barnevogn i refleksløypen. De med barnevogn kan følge grusveien nesten frem til gapahuken.
Lengde på turen: Ca. 10–15 min i refleksløypa. Tilbake kan man gå på sti om man ønsker
Varighet: Ca. 2 timer, man velger selv når man ønsker å gå hjemover
Turledere: Kari Koss Arnkværn Slåtlandet, tlf 91183119 og Karoline Bogen

Barnas Turlag: Lommelykttur i Klukhagan

Mørketiden har kommet og det er mørkt når dere drar på jobb og mørkt når dere kommer hjem. Det er ofte tyngre å stable familien ut av døra på ettermiddagen, ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. +4762522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turleder:

  • Kari Koss Arnkværn Slåtlandet