Barnas Turlag: Kom deg ut-dagen i Kvennstugua

Arrangement

Dato
6. september 2015
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen,
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Østlandet, Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Turkode
HHT20150906
Dette arrangementet er over!

For tredje gang arrangerer vi en høstutgave av Kom deg ut-dagen i Stange kommune. Vi ønsker på nytt velkommen til Kom deg ut-dagen i Kvennstugua! Her blir det mange aktiviteter for både små og store.  

Aktiviteter:

-O-laget Vallset/Stange har laget en familieløype med o-poster på kart.

-Barnas Turlag i Stange organiserer «Turbo-tunnel-krabbing» i den gamle krafttunnelen. Ta med hodelykt eller lommelykt hvis du har.  Turbo kommer også denne dagen!

-Løten Røde Kors er på plass og har eget opplegg knyttet til førstehjelp.

Det blir også underholdning med Brennhaugjinten, naturstien TURTIPP for store og små med muligheter for flotte DNT-premier og mange andre spennende aktiviteter! Vallset kulturstier selger vafler og kaffe/te/saft hele dagen, og de holder også alle husene og landhandelen åpen.

2. Romedal speidergruppe har slått leir innimellom husene på Kvennstugua, og hos dem kan du steke pinnebrød på bål og kaste med livline.


#nattinaturen
Speiderne ønsker også å markere #nattinaturen og vil være i Kvennstugua fra lørdag 5. september kl 18.00. Alle som ønsker å overnatte ute kan bli med. Husk å ha med det du trenger av overnattingsutstyr, egen mat og drikke. Speiderne har med bålpanne, så det er muligheter for å lage maten sin på bål.


Kvennstugua ligger i Vallset, 12 km fra Stange sentrum, og det er 600 m å gå på grusveg fra parkeringen i Katthølet (tilgjengelig for alle). Det koster ingenting å delta.  


Frammøte:          Kvennstugua i Vallset kl. 11.00 -15.00. Kjør rv 24 gjennom Gata og ta til høyre midt i Amundrudbakken. Kvennstugua har adresse Odalsvegen 137, Vallset.

Kontaktperson:  Knut Einar Nordhagen, tlf. 977 80 304

Barnas Turlag: Kom deg ut-dagen i Kvennstugua

For tredje gang arrangerer vi en høstutgave av Kom deg ut-dagen i Stange kommune. Vi ønsker på nytt velkommen til Kom deg ut-dagen i Kvennstugua! Her blir det mange aktiviteter ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no