Barnas Turlag: Familieaktivitetsdøgn på Bergsjøen

Fellestur

Fra dato
16. juni 2018 kl. 14:00
Til dato
17. juni 2018 kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Padling, Bading, Fisking
Arrangør
Hamar og Hedemarken Turistforening
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

I Stange allmenning ligger det en turperle som heter Bergsjøen. Dette er et vann som er ideelt for både bading, fisking og kanopadling. Hvis du tar med deg en voksen og blir med oss på overnattingstur dit, skal du få prøve alt dette i tillegg til spikking og annen lek og moro.Vi møtes lørdag kl. 14 og er sammen ett døgn, fram til søndag kl. 14. Hver familie tar med eget telt. Alle tar med den tørrmaten de trenger, så kjøper vi inn til et felles varmt måltid på lørdag kveld. Og alle må selvfølgelig ta med varme klær, liggeunderlag og sovepose. Fin tur for alle familier, også de som ikke har mye erfaring med slike turer/nybegynnere.
Påmelding: Innen 8. juni til HHT via våre nettsider. Maks 12 familier/telt
Pris: BT-medlem gratis/voksen DNT-medlem kr 100,-. Ikke-medlem kr 100,- for barn og 200,- for voksen. Prisen er inkl. varm mat på kvelden.    
Frammøte: Bergsjøen kl. 14.00. Skilting fra bommen ved Vensvangen (NB. Bompenger 50,-). Kjør av E6 mellom Tangen og Espa ved Skaberud, følg skilt mot Vensvangen. Telting rett ved parkering.
Turleder: Leif Grande tlf 932 46 095 og Irene Kjærnstad tlf. 992 41 442

 

Barnas Turlag: Familieaktivitetsdøgn på Bergsjøen

I Stange allmenning ligger det en turperle som heter Bergsjøen. Dette er et vann som er ideelt for både bading, fisking og kanopadling. Hvis du tar med deg en voksen ...

Kontaktinformasjon:

  • Hamar og Hedemarken Turistforening
  • Tlf. 62522848
  • E-post: hht@dnt.no

Turledere:

  • Irene Kjærnstad
  • Leif Grande