Skiløyper: status pr. 08.12.17 

Målia 6. desember 2017.
Målia 6. desember 2017. Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Denne helgen ser det ut til å bli bra forhold for skiturer fra Budor og Gåsbu. Det meste av løypenettet derfra blir kjørt i dag og i morgen tidlig.

Helge Kartomten i Hedmarken Turistløyper sier at mildværet i går ødela mye, og han venter på kuldegrader før han kjører nye løyper. Lysløypa blir kjørt og der kommer det til å bli veldig bra, på enkelte myrer er det litt bløtt.
Det snør lett på Gåsbu akkurat nå, og det hjelper veldig på føret. Det kjøres inn til Målia i morgen tidlig. Følg med på skisporet.no

Terje Nilssen i Løtenløyper melder om nykjørte løyper fra Målia - Grua og Størigarden - Gjetholen, her er det glimrende forhold.
Ellers er det foreløpig litt isete, løypekjøreren må vente til det fryser til før han kjører mer, men det er helt ok forhold i de øvrige løypene også.

Løypekjører Christian Nordlien melder om at mildværet har tæret hardt på snøen nedi bygda, men de skal opp på Vollkoia og sjekke i løpet av dagen i dag eller i morgen tidlig. Da vil løypestatus oppdateres på Brumunddal og Omegn Turistløypers Facebook-sider.